BOLESNO ZGODNA IVANA NEPOŽELJNA U HRVATSKOJ: Prsata lepotica u problemu, ko li će da uteši ovu BRUTALNU crnku?
Ivana Knol, Foto: instagram.com/knolldoll/printscreen

auuu

BOLESNO ZGODNA IVANA NEPOŽELJNA U HRVATSKOJ: Prsata lepotica u problemu, ko li će da uteši ovu BRUTALNU crnku?

Morala je da se oglasi na društvenim mrežama

Objavljeno: 20:17h

Prezgodna hrvatska navjiačica Ivana Knol je tokom Svetskog prvenstva u Kataru stekla planetarnu popularnost, a sada nešto veliko sprema i za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ipak, naišla je na veliki otpor i to u svojoj zemlji.

Ivana se zbog toga javno oglasila na Instagramu i žestoko prozvala dva hrvatska kluba, Osijek i Hajduk iz Splita.

Navela je da ova dva kluba nisu htela da joj daju dozvolu za snimanje od 30 minuta na stadionu, te je odlučila da im se javno obrati.

- Želim samo da objasnim situaciju koja mi se desila upravo. Radim na projektu pred predstojeće Evropsko prvenstvo i potreban mi je lep stadion u Hrvatskoj za snimanje od 30 minuta za potrebe projekta, bez ljudi, bez bilo kakvih komplikacija koje bi mogle da načine štetu terenu. Nakon što je moj tim poslao ponudu FK Osojeku, dobili smo negativan odgovor, pa smo pokušali da napravimo kontakt za Poljud, gde smo dobili odgovor da to ne promoviše Hajduk i da nemožemo da snimamo jer ne doprinosimo promociji Splita. Samo ne znam kako to stadion u Nemačkoj odgovara i odgovara im za promociju, dok u mojoj zemlji to nije slučaj. Želi da naglasim još jednom da dokle god imam podršku naroda, uvek je tu visoki službenici koji pokušavaju da me zaustave u mom uspehu, ali ništa ne može da me zaustavi. Šta me ne ubije, to me čini jačim - napisala je Ivana na svom Instagramu.

Hrvatska će na EURO igrati u grupi B sa Španijom, Italijom i Albanijom, a nema sumnje da će Ivana "vatrenima" davati vatrenu podršku sa tribina.

Bonus video:

00:09

Snežana Borjan pravila haosu za šankom

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.